Control acces

controlaccAm instalat și instalăm sisteme de control acces de la cele mai simple, stand alone, până la sistemele de acces complexe cu unitate de control pentru mai multe terminale acționate prin cod, taguri, carduri de acces, indentificare facială, identificare prin amprentă sau combinații ale acestor identificari. De asemenea instalăm și sisteme de pontaj, turnicheți și bariere de acces.
Avem posibilitatea de a confecționa legitimații prin tiparirea acestora, inclusiv cu fotografie, chiar pe cardul de acces acesta devenind astfel și legitimație și card de acces.

Automatizări porți

UntitledAutomatizarea este o ramură a tehnicii, al cărei scop este ca mașinile și instalațiile să lucreze automat, deci independente de o continuă și/sau directă intervenție a forței de muncă umane.

Cu cât acest țel este realizat mai optimal, cu atât este mai ridicat gradul de automatizare. In instalațiile automatizate operatorul uman preia sarcini de supraveghere, de aprovizionare cu material, de transport a produselor finite, de întreținere și alte activități similare.

Case inteligente

smarthouseInternet of Things reprezintă revoluția tehnologică ce reprezintă viitorul internetului, tehnologiei și comunicațiilor, inovația tehnică dinamică jucând un rol important în dezvoltarea acesteia. IoT face parte dintr-o serie de domenii importante, căpătând teren tot mai mult pe o scară tot mai largă, începând cu senzorii wireless și până la nanotehnologie.

Sisteme antiincendiu

banner 3Un sistem de detectare, semnalizare și avertizare incendiu este o instalație cu rol de protecție, având scopul de a detecta și semnaliza în cât mai scurt timp posibil apariția unui început de incendiu în spatiile protejate, precum și acela de a alarma personalul, echipele de pompieri și oricare altă categorie de persoane aflate în zonă care pot ajuta la stingerea incendiului și la limitarea efectelor acestuia. Suntem autorizați IGSU pentru proiectare și instalații de alarmare la incendiu atât convenționale cât și digitale.

Folosim cookies

În vederea îmbunătățirii navigării și a colectării anonime de statistici pentru perfecționare, acest website transmite cookies în calculatorul dvs. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acceptul dvs.